NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Samsungov tablet za decu

Samsung Galaxy Tab 3 Kids, tablet posebno izrađen za decu, sa edukativnim aplikacijama i bezbednosnim funkcijama koje roditelji žele.

Samsungov tablet za decu

Samsung je najavio Galaksi Tab 3 Kids, tablet napravljen posebno za decu, sa edukativnim alatima i bezbednosnim sistemima koje zahtevaju roditelji. 
"Nije tajna da deca koriste tehnologiju više nego ikada ranije", izjavio je JK Šin, glavni izvršni direktor i direktor IT i mobilnih komunikacija u Samsung Elektroniksu. "Uočili smo priliku da stvorimo uređaj samo za decu koji će im pružiti intuitivno, zabavno i prilagođeno korisničko iskustvo puno bogatih i edukativnih sadržaja koje će roditelji obožavati".

Samsung Galaksi Tab 3 Kids dolazi s unapred instaliranim popularnim dečjim aplikacijama i sasvim novom prodavnicom za decu (Kid's Store), čiji je cilj pdsticanje edukativnih mogućnosti koju tehnologija može da pruži deci. Predinstalirani sadržaj uključuje edukativne i zabavne aplikacije, igre i aplikacije za čitanje e-knjiga.

Tablet roditeljima nudi mogućnost odabira aplikacija koje žele da učine dostupnim svojoj deci koristeći opciju "Application Manager". Imajući u vidu dobrobit dece, Samsung Galaksi Tab 3 Kids ima i mogućnost upravljanja vremenom, što roditeljima omogućava da pomoću opcije "Time Manager" podese vremenska ograničenja za korišćenje tableta. Posle isteka zadatog vremena pojaviće se zaključan ekran zaštićen lozinkom. Njega mogu da otključaju samo roditelji ili druga odrasla osoba unosom lozinke. Ovaj alat pomaže roditeljima pri kontroli vremena koje njihova deca provode sa pametnim uređajima.


S procesorom od 1,2 GHz, 1 GB RAM-a, zadnjom kamerom od tri megapiksela i prednjom od 1,3 megapiksela, Samsung Galaksi Tab 3 Kids ima snagu i mogućnosti koje se očekuje od tableta Samsung Galaksi, a dizajniran je kako bi deci pružio uzbudljivo i interaktivno iskustvo. Tablet je opremljen 7-inčnim ekranom rezolucije 1024×600 piksela.
 
Uz ovaj tablet se dobija i zaštitno kućište koje olakšava držanje tableta i podesivi stalak. Kućište je opremljeno C-Penom, jednostavnim za korišćenje, koji pruža zabavne mogućnosti crtanja bez opasnosti ostavljanja tragova na drugim predmetima.

Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-10-01

pregleda:

ključne reči: samsung galaxy tab 3 kids tablet za decu