NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Letnji kompjuterski kamp

Letnji kompjuterski kamp

Tokom letnjeg raspusta deca mogu nesto i da nauce uz zabavu. Ukoliko vase dete voli da sedi za kompjuterom i igra igrice, pokusajte da od toga ima i neke koristi. Upisite ga u Letnji kompjuterski kamp, namenjen deci od 8 do 15 godina,u sremskom selu Erdevik. Deca ce nauciti kako da bezbedno i kreativno koriste kompjuter i internet, da programiraju svoje igrice, dizajniraju svoje prve web strane,prave animacije, snimaju i montiraju film. Predavanja su prilagodjena kako za pocetnike , tako i za decu sa iskustvom u radu na racunaru. Osim edukativnog rada na kompjuteru, u kampu se veliki znacaj pridaje sportskim i kreativnim radionicama, a obuhvata i ekolosku radionicu, radionicu lepog ponasanja, klub zdravlja kao i etno radionicu.

Osnivac prvog kampa ovakvog tipa kod nas je Radoslava Konjevic, veliki entuzijasta, odlican pedagog ,diplomirani web dizajner i profesionalni predavac u skolama racunara u Novom Sadu. Kamp se odrzava u prilagodjenim prostorijama osnovne skole "Sava Sumanovic" u Erdeviku koja je okruzena parkom, cvecem i sportskim terenima.Deca borave po smenama od po 12 dana koje se organizuju od 1.jula do 22.avgusta.

Erdevik je selo smesteno na obroncima Fruske Gore na 140m nadmorske visine sa tipicno panonskom (kontinentalnom) klimom, sa brojnim potocima, izvorima i sa tri jezera, okruzen sumom. Ovo prelepo i gostoljubivo seoce je prava prirodna oaza zdravlja, lepote i blagostanja.

Ukoliko ne znate kako da vase dete aktivno i kreativno provede letnji raspust, letnji kampovi  su jedno od dobrih resenja. Ne samo da se deca iz razlicitih krajeva nase zemlje i okruzenja druze, vec su to mesta na kojima nesto mogu i da nauce. Letnji kampovi se uglavnom odrzavaju na planinskim mestima ili pored jezera u kojima deca mogu da se opuste i uzivaju. Svake godine na razlicitim lokacijama organizuju se kampovi ucenja stranog jezika, ekoloski kampovi, tu su i sportski kampovi, ali i likovne radionice, gde se deca i kreativno razvijaju. Ovakva vrsta kampova je uglavnom za decu od osam do 15 godina, ali ima kampova koji prihvataju i decu od sest godina. Neki od kampova koji se organizuju u 2010. su: letnji Karate -kamp u Ivanjici, amaterski kosarkaski kamp Prof. Aleksandar Nikolic na Zlatiboru, Letnji kamp engleskog jezika na Zlatiboru koji organizuje Skola stranih jezika New English School.

Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-08-07

pregleda: