NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Kako izgleda najskuplji krevet za dete

Kako izgleda najskuplji krevet za dete

Ovaj krevet za devojcice koje su u fazonu princeza (retko koja nije) prodaje se za 47 000 $. Pravi se rucno u Velikoj Britaniji, samo po narudzbini, od najkvalitetnijeg drveta i fiberglasa. Precnik duseka je dva metra kako bi princezi bilo sto udobnije. Mahnite vasim carobnim stapicem i Carobne kocije ce se stvoriti kako bi usrecile vasu malu princezu! Moj carobni stapic ne stvara krevet za decu skuplji od 15 000 dinara...

Ako pak imate decaka, koji pritom voli more i dopadaju mu se gusari, e onda vam treba prosecan carobni stapic kako bi stvorili gusarski brod u kojem ce mali razbojnik moci da sanja kako plovi dubokim plavim morem! Cena je sitnica, samo 4000$.

Iskreno, meni se dopada  PoshTots. Moze vam dati ideje kako da opremite i dekorisete deciju sobu tako da ona bude nesto vise od prostora za spavanje i igru - moze da bude jedinstven svet u kojem ce se preplitati stvarnost i fantazija. Puno stvari mogu da se naprave kod stolara za mnogo manje para, mozete ih rucno oslikati ili sami sasiti deciju posteljinu u motivima koji se dopadaju vasem detetu.

Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-08-13

pregleda: